EvenementenJeugdOnderwijsVereniging

Bekendmaking opgehaalde bedrag sponsorloop

Vanochtend werd op de Ludgerusschool  bekend gemaakt wat het totaal opgehaalde bedrag is van de sponsorloop. Het bestuur van 100 jaar Ludgerus was hierbij uitgenodigd.

De leerkrachten zorgden dat de kinderen allemaal aanwezig waren in de ontvangstruimte.  Juf Irma deed een mooi inleidend woordje over de sponsorloop en de Ludgerus school 100 jaar. Daarna maakte Bianca Meekes samen met Heino Meekes van de oudervereniging en de kinderen van de school het bedrag bekend. Een aantal kinderen mochten naar voren komen en kregen een bordje die ze met de gekleurde kant naar het publiek hielden. Om de beurt mocht een kind het bordje omdraaien. En wauw wat hebben de kinderen een ongelooflijk hoog bedrag opgehaald! Het totaalbedrag is: € 2.466,93. Wij van het bestuur waren totaal overdonderd! Waar een kleine school al niet goed in is! De kinderen kregen daarom allemaal nog iets lekkers uitgereikt. Want dat hebben ze zeker verdiend! Bianca overhandigde de waarde cheque nog even officieel aan de aanwezige leden van het 100 jaar Ludgerus: Engelien Huurdeman, Maria Stammers en Erwin Reijerink. Waarna voorzitter Erwin nog een leuk bedankwoordje deed aan iedereen.

Het bestuur is erg blij en bedankt iedereen die op welke wijze dan ook geholpen heeft dit enorme bedrag op te halen. Wij zorgen uiteraard dat dit bedrag goed besteed gaat worden! Nogmaals dank!

Benieuwd naar de foto’s? Klik op de link hieronder:

https://www.100jaarludgerus.nl/terugblik-en-foto-s-acties?ep%5B135340702%5D%5Bpage%5D=0

Wil je meer weten over basisschool De Ludgerus?  https://www.ludgerus-zwolle.nl/

Meer actueel

Regelmatig worden nieuwe berichten geplaatst. Dit is slechts één van de nieuwtjes. Bekijk hier het overzicht van alle actualiteiten.

Menu