Bestellen nieuwe vlag Zwolle

Hangt u ook de vlag uit?

In 2020/2021 is er een prachtig nieuw dorpsplan geschreven in opdracht van Contactgroep Zwolle. De hoofdvraag tijdens het schrijven van dit plan was; ‘Blijft Zwolle op de kaart?’. Het plan is afgelopen zomer gepresenteerd en de conclusie was: Zwolle blijft op de kaart!

Om dit zo te houden zal de zichtbaarheid van Zwolle verbeterd moeten worden. Eén van de actiepunten uit het dorpsplan was het vernieuwen van de website. Dit is inmiddels gelukt. Sinds vorig jaar heeft Zwolle een nieuwe website: www.buurtschapzwolle.nl. Met de website is ook een nieuw logo voor Zwolle ontwikkeld.

Een ander actiepunt om Zwolle goed zichtbaar te houden als kleine kern in de gemeente Oost Gelre is een eigen Zwolse vlag met dit nieuwe logo.  Hiermee kunnen we de herkenbaarheid van Zwolle versterken. Het zal ook bijdragen aan de saamhorigheid binnen onze gemeenschap. Daarnaast is de vlag op vele momenten te gebruiken. Denk daarbij aan de Meimarkt, de Kermis, Carnaval en het 100-jarig bestaan van de Ludgerusschool. Hoe mooi zou het zijn dat we met heel Zwolle de vlag uit kunnen hangen, om deze unieke gebeurtenis samen te vieren!

Het ontwerp is inmiddels klaar en uw eigen Zwolse vlag kan besteld worden via onderstaand bestelformulier. Wilt u meer informatie over het dorpsplan, het ontstaan van het logo of over de vlag, raadpleeg dan deze website of neem contact op met één van de werkgroepleden.

Levering Zwolse vlag vertraagd

Wat ontzettend mooi dat velen van jullie één of meerdere Zwolse vlaggen besteld hebben! Er zijn al meer dan 150 vlaggen verkocht.  Hiermee kunnen we samen Zwolle nog beter op de kaart zetten!

Problemen met levertijden

Helaas is de levertijd langer dan ons vooraf was toegezegd. Hierdoor lukt het niet om de vlag op de voorgenomen tijdstippen te kunnen uitleveren.

Er is ons verteld dat de levertijd nu circa 3 tot 5 weken is.  We kunnen dus niet exact aangeven wanneer uw vlag klaar ligt.

De vlag wordt bij u thuis bezorgd!

De werkgroep van de Zwolse vlag heeft daarom besloten om de vlaggen te gaan bezorgen, zodra ze bij ons zijn binnen gekomen. U hoeft dus niet meer op de afgesproken dag naar de Zwolse school om de vlag af te halen.  U krijgt de vlag thuisbezorgd.

Excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Werkgroep Zwolse vlag.

Bestelformulier Zwolse vlag

De eerste vlaggen zijn besteld en deze zullen voor de kermis en het 100 jarig Ludgerus feest geleverd worden.

Een vlag bestellen is zeker nog mogelijk! We kunnen alleen niet garanderen dat de vlaggen eind augustus geleverd zijn.

De vlag(gen) bestellen we na uw betaling.

Let op! De vlag wordt geleverd exclusief vlaggenstok, vlaggenhouder, e.d.

Er is keuze uit vier verschillende vlaggen. U kunt natuurlijk ook meerdere en/of verschillende vlaggen bestellen.

Meer weten over de vlag?

Voor informatie en/of vragen kunt u contact opnemen met (een van) de leden van de werkgroep Zwolse Vlag:

Sander Hooch Antink : s.hoochantink@contactgroepzwolle.nl
Sandra te Braake : s.tebraake@contactgroepzwolle.nl
Lian ten Have : l.tenhave@contactgroepzwolle.nl
Bianca Meekes : b.meekes@contactgroepzwolle.nl
Dana Spexgoor : d.spexgoor@contactgroepzwolle.nl
Menu