AlgemeenOnderwijs

Centrale aanmeldingsweek Stichting de Achthoek Peuterspeelzalen

In de week van 8 februari organiseert Stichting de Achthoek Peuterspeelzalen de jaarlijkse aanmeldweek voor alle peuterspeelzalen in Oost Gelre Met de centrale aanmeldingsweek wil de Stichting in beeld krijgen hoeveel peuters het komend schooljaar 2021-2022 gaan instromen. Wordt uw kind dit schooljaar (2021-2022) 2 jaar en wilt u uw kind een goede voorbereiding geven op de basisschool, dan kunt u  uw kind nu opgeven. Ook peuterspeelzaal Klein Duimpje in Zwolle is op zoek naar peuters! Kijk voor meer informatie op www.deachthoek.com.

Peuterspeelzaal Klein Duimpje

Peuterspeelzaal Klein Duimpje is gevestigd in de st. Ludgerus basisschool in Zwolle. Twee ochtenden in de week komen de peuters naar de peuterzaal om samen te spelen en te leren.

Wat bieden we:

Onze peuterzaal is helemaal gericht op de ontwikkelingsstimulering van kinderen. Stichting de Achthoek biedt VVE, Voor- en Vroegschoolse Educatie. We werken met onderwerpen die dicht bij de belevingswereld van de kinderen staan. Spelenderwijs wordt hun ontwikkeling gestimuleerd. Door de intensieve samenwerking met groep 1 en 2 van de basisschool, gaat de doorstroming van de peuters naar de basisschool makkelijker.

Wilt u meer informatie na het lezen van dit bericht, of wilt u uw kind aanmelden, neem dan contact op met Stichting de Achthoek Peuterspeelzalen: 0544 – 48 71 50 of mail naar info@deachthoek.com.

Meer actueel

Regelmatig worden nieuwe berichten geplaatst. Dit is slechts één van de nieuwtjes. Bekijk hier het overzicht van alle actualiteiten.

Menu