AlgemeenContactgroep

Contactgroep Zwolle praat u graag bij!

Korte update van de Contactgroep

Het bestuur van Contactgroep Zwolle vergadert iedere 1e dinsdag van de maand om 20.30 uur in de Ludgerusschool in Zwolle.  De Contactgroep moedigt Zwollenaren van harte aan om actuele punten aan te dragen voor de vergadering of eventueel een (deel van de) vergadering bij te wonen.

Als leidraad/agenda hebben we het tot uitvoering brengen van het vorig jaar gepresenteerde “Dorpsplan Zwolle 2020-2030”. Maar daarnaast pakken we ook actuele zaken op.

Actuele zaken

Zo hebben we afgelopen bestuursvergadering Marco te Nijenhuis van Mazzel Jongerenwerk uitgenodigd om te bekijken of we een avond over ‘middelengebruik’ zouden kunnen organiseren. Mazzel Jongerenwerk heeft dit soort avonden al in een aantal andere kleine kernen van Oost Gelre georganiseerd. Samen hebben we besloten om dit voor Zwolle ook in te gaan plannen. Het wordt een avond voor zowel jongeren als ouderen zal waarschijnlijk plaatsvinden op 3 juni 2022. Bij deze dus al een vooraankondiging hiervan.

Daarnaast willen we u alvast op de hoogte brengen van een andere bijeenkomst, welke de Landschapswerkgroep Zwolle binnenkort organiseert; “Levend Landschapsproject Zwolle”. Ook deze bijeenkomst hebben we alvast met potlood in onze agenda gezet op 30 mei 2022 in de Ludgerusschool in Zwolle. Hierover zal binnenkort meer informatie volgen.

Laat van je horen!

De Contactgroep functioneert als klankbordgroep voor alle Zwollenaren. Wilt u actuele punten aandragen, een vergadering bijwonen, of eventueel zelfs als bestuurslid toetreden tot de Contactgroep? Mails ons dan via info@contactgroepzwolle.nl

WhatsApp groep Zwolle

Wilt u ook op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen van de Contactgroep? Meld u dan ook aan voor WhatsApp groep Zwolle via onderstaande link!

Meer actueel

Regelmatig worden nieuwe berichten geplaatst. Dit is slechts één van de nieuwtjes. Bekijk hier het overzicht van alle actualiteiten.

Menu