Inschrijven WhatsApp groep Zwolle

Het belang van goede communicatie

De contactgroep Zwolle functioneert als klankbordgroep voor alle Zwollenaren. De Contactgroep is de spil tussen bijvoorbeeld gemeente Oost Gelre en de inwoners van Zwolle.  Gemeente Oost Gelre heeft regelmatig overleg met Contactgroep Zwolle en brengt hen op de hoogte van nieuws en mogelijke veranderingen. Andersom geeft de Contactgroep ook bij de gemeente aan wat er speelt en leeft onder de Zwolse bevolking. Graag wil de Contactgroep weten of er voldoende draagkracht is voor plannen die er op de agenda staan.  Om dit goed te kunnen doen heeft de Contactgroep wensen en ideeën, maar ook de mening van de inwoners van Zwolle nodig. Hiervoor is de WhatsApp groep Zwolle in het leven geroepen.

Inschrijven voor de WhatsApp groep Zwolle

Door je in te schrijven op de WhatsApp groep Zwolle, ontvang je een bericht wanneer er een belangrijke mededeling uitgaat van de Contactgroep Zwolle.

Waarom inschrijven?
  • Eenvoudig op de hoogte blijven van belangrijke mededelingen van de Contactgroep Zwolle.
  • Meestemmen over belangrijke onderwerpen.
  • Meedenken door het invullen van een enquête of pol.
  • Melding krijgen voor het kunnen bijwonen van vergaderingen

De berichtgeving via de WhatsApp groep Zwolle, zal bestaan uit een kort bericht. Eventueel is dit bericht vergezeld met een link of koppeling naar de website, voor een volledige mededeling of bijvoorbeeld een enquête. Alleen de beheerder kan een bericht plaatsen. Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen op de berichten in de WhatsApp groep. Uiteraard is het wel mogelijk om via de site een mail of reactie te sturen naar de Contactgroep Zwolle. Er worden géén reclames of nieuwsbrieven verstuurd via de WhatsApp.

Privacy

Wanneer je je inschrijft voor de WhatsApp groep Zwolle, heb je kennis genomen van en ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid zoals door Stichting Contactgroep Zwolle vastgesteld is.

Menu