AlgemeenEvenementenOntspannenVereniging

Na drie jaar gaan we weer een echte Zwolse Kermis tegemoet

Beste Zwollenaren,

Eindelijk, het kan weer! We gaan een bijzondere Zwolse Kermis tegemoet. Niet alleen omdat we er met z’n allen drie jaar op hebben moeten wachten, maar bovenal omdat we tevens het 100-jarig jubileum van basisschool st. Ludgerus gaan vieren. Kortom, één groot feestweekend! De vrijdagavond staat in het teken van de reünie, waar oud-leerlingen en -leerkrachten weer samenkomen. Vervolgens zetten we op zaterdag het regulier Kermisweekend voort. Bij deze nodigen we je uit om dit feestweekend samen te vieren. Check het programma verder op deze pagina.

Feestelijke groet,  het bestuur van Feestvereniging Zwolle

Enkele mededelingen
  • – Veel oud-leerlingen van basisschool st. Ludgerus hebben een uitnodiging ontvangen voor de reunie op vrijdagavond en de brunch op zondagmorgen. Helaas is de uitnodiging niet bij iedereen aangekomen. Mocht je geen uitnodiging ontvangen hebben en toch graag komen op één of beide dagen, meld je dan alsnog bij de organisatie van de reunie op www. 100jaarludgerus.nl Check ook deze website voor het hele programma.
  • Ook deze kermis dient iedereen een leeftijdsbandje te dragen. Dit is verkrijgbaar aan de muntenkassa.
  • De Feestvereniging is tijdens de kermis telefonisch bereikbaar op 0653696718, of bij geen gehoor op 0630933928.
  • Volgend jaar wordt de nieuwjaarsparty gehouden op 7 januari, het Meifeest op 5, 6 en 7 mei en de Kermis op  26, 27 en 28 augustus 2023.

Meer actueel

Regelmatig worden nieuwe berichten geplaatst. Dit is slechts één van de nieuwtjes. Bekijk hier het overzicht van alle actualiteiten.

Menu