Prinsenpaar 2019 - Carnavalsvereniging De Zwolse Noamelkers
Ontspannen

Carnavalsvereniging De Zwolse Noamelkers

De Zwolse Noamelkers is een carnavals vereniging die in 1979 is opgericht. Wij houden ons voornamelijk bezig met het vieren van carnaval in februari en november.

De 3 Dolle Dagen

Het carnaval van de Noamelkers is van vrijdag t/m zondag in februari. We proberen hier 3 mooie/dolle dagen van te maken d.m.v een prins en adjudant te zoeken voor onze vereniging, de school zoekt een jeugdprins(ses) en jeugdadjudant(e). We zoeken leuke buuts en optredens van Zwolsen gelederen. Steken zetten en ook het ’t Ni’je Vleus komt langs. Als de carnaval er bijna op zit komen we nog even samen in ons Noamelkers huus. Kortom, 3 mooie/dolle dagen veur en deur Zwolsen!

Noamelkmiddag

In november hebben we de Noamelkmiddag wat van oorsprong meer voor de ouderen is, maar tegenwoordig komen er ook al jeugdigere mensen op af. Deze middag staat in het teken van jeugdprins(ses) en adjudant(e), prins en adjudant en verschillende buuts.

Logo Carnavalsvereniging De Zwolse Noamelkers
Prinsenpaar 2019 - Carnavalsvereniging De Zwolse Noamelkers
Logo Carnavalsvereniging De Zwolse Noamelkers

Meer ontmoeten en beleven

Zwolle heeft een rijk verenigingsleven en hier zijn wij trots op! Hier vind je nog meer verenigingen. Iedere vereniging stelt zich graag aan je voor.

Menu