Ontspannen

Feestvereniging Zwolle

Feestvereniging Zwolle is een vereniging opgericht in 1934. Met hulp van vele vrijwilligers worden jaarlijks diverse activiteiten georganiseerd met als doel Zwollenaren met elkaar in contact te brengen. Op deze wijze leveren wij samen een bijdrage aan het in stand houden en verbeteren van de leefbaarheid in Zwolle!

Nieuwjaarsparty Zwolle

Traditiegetrouw organiseert de Feestvereniging elk jaar drie feesten. We trappen het jaar af met de Nieuwjaarsparty, vaak gehouden op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar waarin we in de avond samenkomen om te proosten op het nieuwe jaar.

Meifeest

In mei vieren we het Meifeest, waar we op vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond en zondagmiddag op ’t Strootman samenkomen voor onder andere een volleybaltoernooi, een middag speciaal voor de kinderen en verschillende optredens van bands en DJ’s.

Kermis Zwolle

In het laatste volle weekend van augustus (waar de maandag nog in augustus moet vallen), vieren we samen de Zwolse Kermis. De Kermis wordt op zaterdag traditioneel geopend met een optocht, waarna in de middag de Zwolse buurten gaan strijden tijdens de Ik Hou van Zwolle Buurt Battle. Op zondag vindt de Zeskamp plaats en op de maandag gaan de mannen, vrouwen en jeugd vogelschieten of -gooien in de strijd om Koning, Koningin of Jeugdkoning(in) van Zwolle te worden. Het gehele weekend wordt muzikaal ingekleurd door verschillende bands, DJ’s en het huisorkest.

Al onze activiteiten vinden plaats in Zwolle, maar zijn zeker niet alleen bedoeld voor Zwollenaren, iedereen is welkom! Samen met vrienden, familie, buren en collega’s vieren we de gezelligste feesten. We zien je dan ook graag terug op één van onze activiteiten om er samen een goed feestje van te maken!

Voor informatie over onze feesten, voor de meest actuele data en voor contactgegevens verwijzen wij je graag door naar onze eigen website feestverenigingzwolle.nl

Feestvereniging Zwolle - Jeugdkoning, koningin en koning na het vogelschieten

Meer ontmoeten en beleven

Zwolle heeft een rijk verenigingsleven en hier zijn wij trots op! Hier vind je nog meer verenigingen. Iedere vereniging stelt zich graag aan je voor.

Menu