Ouderensoos Zwols Holt
Ontspannen

Ouderensoos Zwols Holt

De ouderensoos Zwols Holt is gestart op 11 april 2014 in de Ludgerusschool in Zwolle. Met 24 aanmeldingen van mensen uit zowel Zwolle als Holterhoek, bleek dat er voldoende belangstelling was voor een vrijdagmiddag vol gezelligheid. In eerste instantie zagen we elkaar één keer per twee weken, maar sinds oktober 2014 komen we iedere vrijdagmiddag bij elkaar. Men kan zelf aangeven hoe vaak ze willen komen. We starten met een lekkere kop koffie en daarna komen de kaarten en rummikub op tafel.
Door het jaar heen worden ook andere activiteiten georganiseerd, zoals het spelen van koersbal, een bingo, bloemschikken, barbecueën, dagje uit en een kerstmiddag. En als er een musical op school is, dan krijgt de soos ook een uitnodiging om te komen kijken.
Mensen die geïnteresseerd zijn in de ouderensoos zijn van harte welkom op vrijdagmiddag van 14.00 uur tot 16.30 uur in de Ludgerusschool te Zwolle. De kosten zijn 5 euro per middag, dit is inclusief 2x koffie en 2 consumpties. Mensen die in Zwolle of Holterhoek hebben gewoond en naar elders zijn verhuisd, zijn ook van harte welkom. Men komt op eigen gelegenheid, maar lukt dat niet, dan kan men worden opgehaald door een vrijwilliger.
Het team van vrijwilligers die de soosmiddagen mogelijk maken bestaat uit: Annie Bomers, Truus Bomers, Marijke Roes, Diny Klumpers, Petra Bollen, Ingrid Prinsen, Carin Klein Avinck, Nathalie Halleriet, Helma Meekes, Corrie Visser, Kitty Roerdink en ik zelf.
Voor meer informatie of aanmelden graag contact opnemen met Carla Koning.
Tel.: 0544 – 46 27 94 / 06 – 30 11 64 59
Mail: carlakoning61@gmail.com

Ouderensoos Zwols Holt
Ouderensoos Zwols Holt

Meer ontmoeten en beleven

Zwolle heeft een rijk verenigingsleven en hier zijn wij trots op! Hier vind je nog meer verenigingen. Iedere vereniging stelt zich graag aan je voor.

Menu