Peuterspeelzaal Klein Duimpje
Leerzaam

Peuterspeelzaal Klein Duimpje

Peuterspeelzaal Klein Duimpje in Zwolle is op zoek naar peuters

Peuterspeelzaal Klein Duimpje is gevestigd in de plaatselijke basisschool, de Ludgerusschool en is onderdeel van Stichting de Achthoek Peuterspeelzalen. Stichting de Achthoek realiseert op 10 locaties peuterspeelzaalwerk in de gemeente Oost Gelre. Twee ochtenden in de week komen de peuters uit Zwolle en omgeving naar de peuterspeelzaal om samen te spelen en te leren. Door de bevolkingskrimp loopt het aantal kinderen terug, ook in Zwolle. Stichting de Achthoek heeft de intentie om het peuterspeelzaalwerk in Zwolle zo lang mogelijk te behouden waarmee we bijdragen aan een aanbod van voorzieningen die nodig zijn om de leefbaarheid te behouden. Om een goed aanbod te creëren zoeken we samenwerking met groep 1 en 2 van de basisschool.

Wat biedt de peuterspeelzaal?

Een peuterspeelzaal is helemaal gericht op ontwikkelingsstimulering van kinderen. Stichting de Achthoek biedt VVE, Voor- en Vroegschoolse Educatie. De Achthoek is hierin gespecialiseerd. We werken met betekenisvolle thema’s, onderwerpen die dicht bij de kinderen staan. Spelenderwijs wordt de taal- reken, sociaal-emotionele en motorische ontwikkeling gestimuleerd. Alle begindoelen van groep 1, komen in de twee jaar dat uw kind op de peuterspeelzaal zit aan bod. Deze doelen worden vertaald naar betekenisvolle activiteiten. Op onze website vindt u meer informatie over onze werkwijze; www.deachthoek.com Doordat we inwonen bij de basisschool werken we intensief samen, waardoor de peuters van de peuterspeelzaal goed worden voorbereid en makkelijker doorstromen naar groep 1.
Yvonne Nieling is al jaren de vaste leidster op de peuterspeelzaal Klein Duimpje. Zij wordt ondersteund door een vrijwilligster, Bianca Bonkink.

  • Peuters die spelen, leren voor later. Ook uw kind heeft recht op een goede start, het is daarom van groot belang voor de latere ontwikkeling dat uw kind voor de basisschool een peuterspeelzaal bezoekt.
  • Uw peuter wordt goed voorbereid op de basisschool, het aanbod is afgestemd op de begindoelen van groep 1.
  • Uw peuter wordt in de totale ontwikkeling gestimuleerd
  • Uw peuter kan spelen met leeftijdsgenootjes waarmee het sociaal gedrag kan ontwikkelen
  • De peuterspeelzaal biedt een stimulerende en uitdagende omgeving
  • De ontwikkeling van uw kind wordt gevolgd en waar nodig extra gestimuleerd

Openingstijden Klein Duimpje:
Dinsdagmorgen van 08:30 tot 12:00 uur
Donderdagmorgen van 08:30 tot 12:00 uur

Meer informatie of aanmelden:
Wilt u na het lezen van dit bericht meer informatie of wilt u uw kind aanmelden, neem dan contact met ons op; Stichting de Achthoek Peuterspeelzalen.
Tel.: 0544 – 48 71 50
E-mail: info@deachthoek.com
U kunt ook onze website bezoeken voor meer informatie: www.deachthoek.com

Peuterspeelzaal Klein Duimpje
Peuterspeelzaal Klein Duimpje
Peuterspeelzaal Klein Duimpje
Logo Stichting de Achthoek
Peuterspeelzaal Klein Duimpje

Meer ontmoeten en beleven

Zwolle heeft een rijk verenigingsleven en hier zijn wij trots op! Hier vind je nog meer verenigingen. Iedere vereniging stelt zich graag aan je voor.

Menu