Schiet Vereniging Haak en Hoek
Sport en spel

Schietvereniging Haak & Hoek

Meer dan 50 jaar geleden werd SV Haak & Hoek opgericht en als lid van de schietbond GEB (Groenlo, Eibergen, Borculo) wordt er in competitieverband geschoten. Fungeerde in de begintijd het café als schietlokaal, later werd de veeschuur omgebouwd tot volwaardig schietlokaal met elektrische banen en een telcomputer. De wedstrijden zijn op de donderdagavond van september tot en met maart. Er wordt uit de vrije hand geschoten met een luchtbuks, dus zonder steun. SV Haak en Hoek telt momenteel ruim 45 leden. Bent u geïnteresseerd? Neem contact op met het secretariaat of loop even binnen.

Toernooi

Elk jaar vanaf eind januari organiseert de SV een opgelegd schiettoernooi voor iedereen die eens iets van luchtbuksschieten wil proeven maar zeker ook voor een gezellige avond. Dat u hierbij de buks op een steun mag leggen (opgelegd) vergemakkelijkt het schieten. Vrienden, familie, buurt, collega’s het maakt niet uit. U kunt zich hiervoor tot 31 dec. opgeven met een team. Een team bestaat uit 4 personen. Het mogen zowel dames, heren als gemengde teams zijn. U bent hier 2 woensdagavonden mee zoet in de periode van eind januari tot en met maart. En komt u in de finale, dan komt er nog 1 avondje bij. Leuk om eens een keer te doen!

Recreatie

Daarnaast kunt u ook bij ons (opgelegd) komen schieten voor een leuk vermaak van een familiedag, teamuitje, buurtdag of andere feestelijke gelegenheid! U bent het hele jaar door van harte welkom! In samenwerking met Café Restaurant Speeltuin Haak & Hoek maken we er een leuke activiteit van. Voor meer informatie, neem contact met ons op!

Locatie
Café Restaurant Speeltuin Haak & Hoek
Holterhoekseweg 6
7142 HZ Groenlo

Contactpersoon
Secretariaat: Roy Lageschaar
roy_lageschaar@hotmail.com

Logo Schiet Vereniging Haak en Hoek
Schiet Vereniging Haak en Hoek
Schiet Vereniging Haak en Hoek
Logo Schiet Vereniging Haak en Hoek

Meer ontmoeten en beleven

Zwolle heeft een rijk verenigingsleven en hier zijn wij trots op! Hier vind je nog meer verenigingen. Iedere vereniging stelt zich graag aan je voor.

Menu