LeerzaamOntspannen

Volleybalvereniging Pa-Ma-Fra

Een enthousiast drietal, Paul, Marco en Frans, richtte op 3 maart 1989 deze recreatieve volleybalvereniging op. Een club die naast spelers uit Zwolle ook leden kent die komen uit Groenlo, Lievelde en Eefsele.

Training

We volleyballen op woensdagavond van 21.00 tot ongeveer 22.15 uur afhankelijk van het laatst te spelen potje. De locatie is in de gymzaal van Schoolgemeenschap Marianum in Groenlo. We spelen in principe vanaf september t/m mei in de zaal.

Ambitieus

Mocht er een toernooitje georganiseerd zijn in de buurt, dan doen we vaak en graag mee. Voorop staat: een sportief avondje volleyballen. Ons volleybal niveau laten we aan een ander over, we zijn enthousiast, sommigen heel fanatiek en spelen met vlagen de sterren van de hemel.

Meedoen?

Momenteel bestaat onze club uit zo’n 17 actieve spelers. Maar daar kunnen er altijd meer bij! Lijkt het je leuk om een keertje mee te spelen, dan ben je altijd van harte welkom. Spreek ons gerust aan, mocht je één van ons tegenkomen:

Frans, Aloys, André, Eddy, Hugo, Iwan, Jeroen, Joke, Linda, Marcelle, Marga, Marianne, Renate, Ronald, Ronny, Sandra, Simone, Tom of Willy.

En laat ons weten dat je mee wilt doen. Een mailtje sturen naar tenhave.bedrijf@hotmail.com kan natuurlijk ook.

Een avondje Pa-Ma-Fra staat voor sportiviteit, gezelligheid en de nodige zweetdruppeltjes!

Meer ontmoeten en beleven

Zwolle heeft een rijk verenigingsleven en hier zijn wij trots op! Hier vind je nog meer verenigingen. Iedere vereniging stelt zich graag aan je voor.

Menu