Gevraagd

Gezocht: vrijwilligers onderhoud groen en wandel- en fietspaden

In Zwolle ligt een aantal natuurgebieden, die eigendom zijn van Staatsbosbeheer. In deze natuurgebieden verricht een groep enthousiaste vrijwilligers, die hart hebben voor de regio en de natuur, verschillende onderhoudswerkzaamheden. Zo onderhouden zij het prachtige 3 kilometer lange wandelpad door Natuurpark de Leemputten. Ook houden zij jonge houtopslag in toom, in het gebied van de Pannekoelen aan de Boksveenweg. Daarnaast onderhouden zij ook het evenemententerrein ’t Strootman, door hagenn en bomen te snoeien en te maaien.

Coördinator Harry Bos organiseert in overleg met de verschillende belanghebbenden, wanneer en welke werkzaamheden plaatsvinden. Regelmatig wordt er een ochtend of middag ingeroosterd in overleg met de groep. Daarbij wordt natuurlijk gepland naar zo aangenaam mogelijke weersomstandigheden…

Ook vrijwilliger worden?

Lijkt het je ook leuk om vrijwilliger te worden in deze groep enthousiastelingen? Meld je dan nu aan via onderstaande link.

Meld je aan als vrijwilliger

Wil je je aanmelden als vrijwilliger? Neem dan contact op met Harry Bos (0544-461138), coördinator van deze vrijwilligersgroep. Of gebruik de knop om je aanmelding te versturen.

Meer vraag en aanbod

Bekijk hier het overzicht van vraag en aanbod.

Menu