Sponsorloop op 't Strootman
EvenementenJeugdOnderwijsSport & Spel

Zondag 19 september Sponsorloop

De oudervereniging en het team van de Ludgerus school organiseren op zondag 19 september a.s. een Sponsorloop op evenemententerrein ’t Strootman. Dit keer zal het hele bedrag geheel ten goede komen aan het 100 jaar Ludgerus feest, dat volgend jaar van 25 t/m 29 augustus gehouden zou worden.

De kinderen hebben een brief gekregen waarmee ze familie, buren, vrienden enz. langsgaan om te vragen of ze hem/ haar willen sponsoren.

Op zondag 19 september a.s. is het dan zover en vindt de sponsorloop plaats op ’t Strootman. Vanaf 11.30 uur worden de kinderen verwacht en gaat iedereen zich klaarmaken voor de loop.
Om 12.00 uur gaat het startsein en hebben de kinderen een uur de tijd om zoveel mogelijk rondes te lopen. Dit keer worden er verschillende obstakels neergezet, zodat de rondes wat uitdagender worden.

Tijdens en na de sponsorloop staan er van allerlei kraampjes met dranken en lekkernijen. Er is géén pinautomaat dus neem kleingeld mee!

U bent allen van harte welkom om de kinderen aan te moedigen en wat lekkers te nuttigen! We gaan er een gezellige middag van maken! Dus graag tot dan!

En hopelijk halen we samen een mooi bedrag op zodat we volgend jaar een heel groot feest kunnen vieren.

Wilt U op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, informatie en acties voor het 100 jarig bestaan van de Ludgerussschool? Kijk dan op https://www.100jaarludgerus.nl/

Meer actueel

Regelmatig worden nieuwe berichten geplaatst. Dit is slechts één van de nieuwtjes. Bekijk hier het overzicht van alle actualiteiten.

Menu