AlgemeenContactgroep

Zwolle krijgt groot speelkleed cadeau

Op 26 juni 2021 werd een enorm speelkleed uitgerold op de marktpleinen van Groenlo en Lichtenvoorde. Het kleed is een cadeau van gemeente Oost-Gelre aan de horeca, om hen een hart onder de riem te steken. Het idee van het speelkleed is ontstaan door Yannick Bulten en Joost Baakman van Beleefevenementen. Het ontwerp is gemaakt door kunstenaar Vic Hulshof.

Op het veertien vierkante meter grote speelkleed staat heel Oost-Gelre afgebeeld, met al zijn kerkdorpen. Een ritje over het kleed leidt je langs vele evenementen en bezienswaardigheden in onze mooie gemeente.

De dorpsbelangenorganisaties van de ‘kleine kernen’ in Oost-Gelre hebben afgelopen week een speelkleed in ontvangst mogen nemen van Yannick Bulten van Beleefevenementen en Eva te Poele, regisseur kleine kernen bij de gemeente Oost-gelre. Zo ook Contactgroep Zwolle. Voor het kleed mag een mooie bestemming gezocht worden in ons buurtschap Zwolle, maar het mag ook rouleren. Een mooi initiatief van onze gemeente!

Meer actueel

Regelmatig worden nieuwe berichten geplaatst. Dit is slechts één van de nieuwtjes. Bekijk hier het overzicht van alle actualiteiten.

Menu